Dvě na dobrou noc :-)
Anotace: A teď už jen do postýlky a spinkat :-P
Posílám polibek na víčka snů,
vzpomínku na budoucnost včerejších dnů.
Nenávist na zemi a lásku bez nebe,
posílám obětí, které tě zazebe.
Přeji Ti moc krásné snění,
s něžnou dívkou ze snů Tvých.
Zavři oči a běž za ní,
pociť dotek na rtech svých.
Přečteno 370x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Azazen, Gabrielle, enigman, danav, Giginka, jondys
Komentáře (3)
Komentujících (3)