Černá mračna se nebem valí
jak armádní voje
Připoj se k nemrtvím
a obleč se do závoje
z černých pavučin
Pohltí tě stín
Věčnost si počkáme
ve frontě k Hádovi -
na skalách pod mraky
vlci jsou hladoví
a držejí nad náma stráž
…posledního panáka na kuráž…