proč zrovna ty
proč zrovná ty,se mi libiš,
proč zrovná ty.mi moc chybyš,
proč zrovná ty,si ma jediná,
proč zrovná ty,si moje vydiná,
proč zrovná ty,jak te potřebuju tak tu nejsi,
takse mi ozvi prosimtě kdejsi,
proč zrovná ty,moje milovana
proč zrovná ty,nejsi za mě vdaná
Komentáře (1)
Komentujících (1)