rdím se rdím nad vší tou chválou...
...asi jsem zvolil báseň správnou :-)
26.01.2011 13:07:00 | jondys
a já zase mužům za to jak krásně dovedou milovat i za to že vůbec jsou a tobě že umíš krásně o ženách psát! :))Pěkné!!!
15.01.2011 10:29:00 | xoxoxo
Jsem Vichřice!
a ženám klaním se já taky
jsou jako povětří, jak nadýchané mraky
jsou jako červánky, když probouzí se v ránu
jsou jako vody proud, když dychtivostí skanul
jsou třpytem paprsků, co nemá hranice
jsou jako duhy rozkvetlé, oře své vábíce...
díky!
14.01.2011 08:28:00 | šuměnka