Naivně krásný
Anotace: (25.5.2010 00:00)
Život je cesta a cesta má směr.
Být astronautem, letím směr galaxie
objevit nový svět.
Mít šanci potopit se na dno oceánu,
bez mapy hledala bych cestu k tvému srdci.
Umět tak malovat, zpívat či básně psát,
byla bych umělcem ve světě fantazie
toužícím na chvíli tě milovat.
Nejsem však nikým z nich
a nikdy nebudu,
proto jen šeptám slova do větru,
píšu prstem na zeď,
protože vím, že ji čteš,
víš, že patří tobě...
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)