Jsme Choří
Anotace: A kdo je tu vlastně ten chorý?
Ať němí křičí
Ať choří běží
Ať volají a kopají jak dobře se nemají
Jak nic, nikoho neznají
Jak bojí se smrti, jak bojí se samoty
A my mladí děláme drahoty
Ale vždyť řeknou „nechte je ať se bojí“
A stejně to budu brát jako vinu svojí.
Chorá jsou naše těla, bez soucitu srdce bije
A k chorým chováme se jako zmije.
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Annie the wolf, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)