Do plesu
Anotace: ..přece jen plesová sezóna je v plném proudu (než pořád sedět u učení)
Od paty na špičky
zouvám své střevíčky
tančit jen po poli
bez muziky
Tráva ještě leží
kdo ví, oč tu běží
tančit až do rána
s trpaslíky
***
Mám nové střevíce
na zítra k muzice
velký sál
pro krále
Honosnost v sametu
Tebe si nespletu
marnivé
korále
***
Orchidej ve vlasech
přidá mi na kráse
lásko
máš namále ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)