ZAPOMÍNÁŠ
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////
Provázky slz
bytostných nálad
tancují
k závěrečnému vzplanutí
padající kuličky
veselé svojí něžností
prolétají kolem
stahujíce mraky z oblohy
touha spatřit
tvůj nový úsvit
připomíná město andělů
schované pod zemí
prodlužuj
chvíle nedospělé
nezatížené bouří
nepospíchej do černobílé tmy
toužíš
od otevření světlu
napít se krve
nasycené ohněm posledním
tak tedy přicházíš
do náruče
pojídače snů
zapomínáš
na vteřiny první
na slunci opálené
zmírající
pod křídly času.
Přečteno 451x
Tipy 23
Poslední tipující: mkinka, kdotoví, hašlerka, hatlapatla, šuměnka, Gabrielle, isisleo, Squat_the_world, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)