Co bude dál?
Anotace: (11.4.2010 19:25)
"Asi se zamiluji."
"108 let, to už toho máš hodně za sebou ."
... a tak to jednou 30 dní zpátky začalo:
zelený auto, okatej blázen, Mexico...
Pozor slečno, kradenej brouk s bedrunkama.
Fakt blázen, snad větší než já.
A 2 dny na to mu opět přeskočí,
koupí balík medvědů
a prostě si příjde.
14. březen Ty oči, takovej podraz
a pak že jsem návyková.
O 6 dní později mám pro ně slabost,
myslím ty medvědy,
podlehnu!
... ironie, týden k tomu a já blázním, šílím cvokatím ...
Co bude dál?
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, Danger
Komentáře (2)
Komentujících (2)