Ach země má! Ach země má!

Ach země má! Ach země má!

Anotace: ooo --- ooo

Na stěně telegrafní šňůra
a pár prochozených bot.
Nažerme se aura!
Plácnem okurku na oči
a peeling ten je skvělý.

Dejme slova do kapsy
a pár ctností k tomu.
Život pro život, život kasty.
Bod jediný, bod zlomu.

Co bylo slyšeti,
co slíbilo se.
Staré písně už nezní.

Co bylo mysleti
to zabilo se.
Sami sobě vězni.

Ach země má! Ach země má!
Copak dáš mi?
Co má země má?
Země dole pod horami.

A mohlo by se zdáti,
že než za slovem si stát,
je lepší s licencí a elegancí
všem neustále lhát.

Na stěně telegrafní šňůra
a pár prochozených bot.
Líbejme špeky
a potlačme reky.
Morálka? To zrovna!
Snad jen někdy je vhod...
Autor Dominik Plesr, 15.01.2011
Přečteno 385x
Tipy 17
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Xantista, James Libustka, labuť, Amable seňor Marek, Judita, Gabrielle, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, jethullfan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo!

07.02.2011 19:44:00 | Xantista

Páni, ta je řízná a sakra pravdivá...ST

15.01.2011 15:10:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí