Anotace: některé věci prostě nelze přehlížet,kolik lidí si dnes vzpomnělo.
...
oběť za hodnotu nejvyšší ceny by se neměla nikdy zapomenout
...
jen mám obavu, že zenge má pravdu...
ne,raději chci věřit,že jsou lidé jako Ty
ST je plamínek za vzpomínku
17.01.2011 00:44:00 | Lota
Ač je to Palach
minule Mejla
to radši hejla z bulváru
vzpomenou
ti dnešní lidé Blesku
koupim si žitnou v Tescu
na trumpetu
..pro pietu
ST za vzpomínku
15.01.2011 20:10:00 | zenge