mam se rád
A nekřičim
a nebrečim protože
jsem kurva
tvrdej chlap a tvrdý chlapy
přece jen tak něco nesundá
a svý pivo
do sebe klopim
a tim pivem
svý slzy ředim
účet nezaplatim a
z mí ožralosti zbyde
maximálně minimum
anebo zemřu na
poslední cigaretu
s výdechem
a sám ,
dokonce i obklopen lidmy
úplně sám
už nejsem tolik tvrdej
už jsem zase vystřízlivěl
a mám se rád
ještě víc než
předtím
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, ewon, ostuda lidstva
Komentáře (2)
Komentujících (2)