Francouzské jitro
Kouzelná převtělení brýlatých mindráků
při světle svíčky
pozbyla svůj němý charakter
mžourat do úsvitu
skrz žargonové závěsy
nechce se mně ani ospalkám
vymotat se z nahých snů
a přistoupit k oknu
povzdech
doutná, doutná vyhoření
nebešťanům topím do oken
oblak dýmu vyfukuji
na tranzistor věším prádlo
a podpatky odhazuji v dál
non je ne regrette rien
ach, nepřipálit croissant!!!
kde mám Diora?
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: mida, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)