Co jsem měla a mám
Anotace: jen jsem se procházela, vzpomínala a nechala se zaplavit myšlenkama....
Auta svítící,
ukrývaj mé oči plačící.
Stmívá se obloha,
tak jako já kdybych mohla.
Chodím a nechám vzpomínky vlít se mi pod oči,
protože to je to jediný, co na mě nezaútočí.
vzpomínám jak mi bylo,
a co všechno mi z toho zbylo...
Ale nechci to vrátit zpátky,
páč bych měla srdce bez té krásné lásky.
Přečteno 478x
Tipy 9
Poslední tipující: Findë, ilona, jedam, Sladkalu, hyenka, Helena Lovecká, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)