JEDNA Z MÁLA
Anotace: na zadaná slova od Romany,dobrá slova.
Mlčení proměněné ve VÍNO, přinesla prsatá BLONDÝNA,
stála tam jak skála, jako MANEKÝNA
za EURO proměněné city, v jemnosti slity,
bere jako věc, než spadne klec,
vrčí jako TERIER, zamračený hoteliér,
napnutě POLOŠLAŠITÝ SVAL, jak RYTÍŘ stojí opodál,
jen se měnil, jen se vzdaloval, jen ČEŠKA bolí dál,
ujíždí KOLOBĚŽKA snění, co radostně plení,
jen rýhy BAGR vykrádá, co nám život poskládá
jedna z mála, stála jako skála........
Přečteno 275x
Tipy 23
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, labuť, Hazentla, Mbonita, Jarka, PIPSQUEAK, Danga, Romana Šamanka Ladyloba, Linzerka, hanele m., ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)