Graffiti..
Anotace: Monika - part 1.
Když už mi slova nestačí,
a umění mění priority,
jak vštípit zdi
sny a části reality.
Je to proud tiché vášně,
když se první čára rýsuje
a město spí, převážně,
dnes je noc klidná.
Afrodiziaka maluje..
Když otvírám svůj první can
čelím tu poselství,
co navždy změní mou nevinnost
v dětské rebelství.
Vždy jde o detail o vzpomínku,
Každá linie má svou duši,
Uchovává mou identitu,
Před davy, které nic netuší.
Ta síla momentu mě přemáhá,
když strach se hlásí o slovo,
v absktraktní explozi pocitů,
a chuť zítra začít nanovo.
Promítám své idey, kus sebe,
na holé zdi, mosty a garáže.
Vidíš třpyt téhle jedinečnosti,
Jsme umělci se špetkou (plechovkou) kuráže.
Nevadí mi, co lidé říkají,
Slova a svoboda srdce,
je v textech vryta potají,
a Každý to ví, přece..
Přečteno 317x
Tipy 21
Poslední tipující: ilona, Nola77, Markéta G., Gabrielle, carodejka, jedam, hašlerka, robb, divoska_jaja, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)