A tak nějak jinak zvoní zvonec
Anotace: (16.1.2011 16:40)
Bylo, nebylo i nebude...
Sněhurku neprobere princ
a na věky zůstane ve skleněné rakvi spát,
Popelka si zlomí nohu
a nikdy nebude už tancovat.
Růženka na vždy zůstane ve věži,
Krásku sní zvíře pozítří k večeři.
Existencionální žabák zmizí,
tučňák zůstane sám,
po okraj prázdný s bláhovou vizí,
tak takto vypadá klam?
A tak nějak jinak zvoní zvonec...
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, Danger, Květka Š., strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)