Sněhurka v říši hrůzy
Anotace: (16.1.2011 00.00)
Nepřestávám zírat do zdi,
třesu se strachem,
bojuji s pláčem,
ze spánku mě budí zlý sen.
Sen o příběhu.
Jak rychle začal,
tak rychlý nabral pád
A do spánků mě bije neustálé „proč“
Nezvládám tu horskou dráhu,
jednou nahoře, 3x dole,
teď být tančící Popelkou,
svému princi šlapat po špičkách
a najednou ztratit vše,
jako Sněhurka v říši hrůzy…
Chci se probudit,
tolik se chci probudit!
… jenže,
nespíš, Popelko,
už několik dní žiješ zlým snem.
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, labuť, Květka Š., Prinzeschen, strašidýlko-střapatý
Komentáře (4)
Komentujících (4)