Sladkalu a Jiná:
"Důvěra je jako křehká květinka." Těžko, ale když seo ni bedlivě stará a pečuje, je to úžasná věc. A s tím bacha souhlasím, zklamaná důvěra jde velice těžko vrátit do starých kolejí.
18.01.2011 21:09:00 | Berry
pěkně výstižně vyjádřené, i když v poslední době si čím dál víc musíme dávat bacha s tím přijímáním dlaně...
18.01.2011 17:12:00 | Jiná
Někdy se důvěra získává těžko, ale máš pravdu, ve dvou se to lépe táhne...ST
16.01.2011 21:25:00 | Sladkalu