Proužek na kalhotech
Anotace: každý miluje svůj protějšek kvůli jiné malichernosti:)
Z něj se mi až tají dech,
z proužku na tvých kalhotech.
Kdyby jich tam bylo víc,
už by ses mi nelíbila,
teď proti tobě nemám nic,
když legíny sis oblíbila
s jedním proužkem na bocích
Komentáře (0)