Ženské vnady
Nevím, co to znamená,
když se tě pozeptám,
tak pokrčíš ramena,
a sdělíš mi, ať nereptám.
Nevím, co to mělo být,
když položil jsem otázku,
co nechtěla sis oblíbit,
co vytvořila ti vrásku.
Netuším, a nepoznám
tebe a tvé nálady,
když tak letmo pomyslím
na sousedky vnady
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)