Anotace: Limerick z komentáře k piškvorce xoxoxo a jejímu „S chutí vína..“ (http://liter.cz/Basne/313454-view.aspx)
Vína jsou i více chutí
prokouknuto-doživotí
na jazýčku štěstí věčný
zhojilo se zrno ječný...
Zázračný to božský lék
včera jsem se po něm svlék.
Na mou věru
namaděru
probudil se já až k šeru
Znám však něžnou novou chuť
s dobrým vínem NAVŽDY BUĎ st
18.01.2011 11:00:00 | Tanzania
Víno - nápoj nebezpečný...
opojný, hutný, výjimečný
srdečně nesrdečný
průšečně prostořečný
výtečně památečný
a krasořečně podmínečný...
17.01.2011 09:04:00 | šuměnka
No jo, po víku občas jeden nevidí na obě oči, ale v malých dávkách léčí a člověku svědčí...ST
17.01.2011 02:49:00 | Sladkalu