Zatracenej padák
Anotace: (22.12.2010 9:20)
Pro změnu se mi zase neotevřel padák,
a tak jsem jen zachytila krásu okamžiku,
polámala si páteř a poztrácela srdce...
Škoda toho letu, bude mi chybět :(
Jenže tandem není o bezpečí
a štěstí není o štěstí...
Tak asi posbírat co zbylo,
nastoupit do letadla a čekat na novej let...
Škoda toho letu, bude mi chybět :'(
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: Noc17, Danger, labuť, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (3)
Komentujících (3)