Příběh
Anotace: Pokračování jeho Příběhu (30.11.2010 22:22)
Nepřemýšlej, ztrácíš čas.
Podej mi ruku a vyvedu tě tmou,
Tam na druhou stranu Příběhu,
Kde čeká nás náš svět dvou...
Podej mi ruku a neváhej,
To srdce z tvého Příběhu,
Přes bolest, slzy a stesk,
Bije jenom pro tebe.
Podej mi ruku,
Důvěřuj,
Zavři oči a leť,
Přestaň už smutně psát.
Začni žít,
Nechť se náš Příběh píše sám...
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Noc17, Radek.oslov.Šafárik, Danger, Gabrielle, CULIKATÁ, nejsembásník, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)