Anotace: .
za bubnu a za sirén
vystup
třeba do nebe
lítej, sni
ať žijí křídla Ikarů
baz zábran a bez pádů
pak uvidíš své já
a touha snivá se k dalším přidá
hřeje kolem srdce
vločkou
která nezebe
jsi
naplněný touhou
vstoupit
sám....do sebe
*****************
ST
25.01.2011 07:28:00 | Noc17