Anotace: Dodržuji svůj standard jedné básně za rok a tak tedy přidávám novou věc. Budu rád za vaše komentáře a odpovědi na zásadní otázku lidstva (viz. text)
já asi Stouny a hned v závěu Brouky:)jinak fajn
12.10.2012 09:32:23 | kočkopes
to chce trochu víc rozebrat: kdo tuto otázku položil první? ááno, vzpoměl jsem si, byla to encyklopedie 20. století, kde při popisu mládeže šedesátých let a atmosféry bylo: posloucháte Beatles nebo Stones? (tedy něco jako otázka jestli volíte komunisty nebo ODS).
Já vyrost, jestli se to tak dá říct na Beatles a pak poslouchal Stones, ale ty mnohem míň, asi jsem byl línej si od nich něco ukrást.
:-)
16.09.2011 21:55:00 | ewon