Těžká role protestantská

Těžká role protestantská

Anotace: Tato báseň říká buď sám/a sama sebou,trhni se od davu, máš pouze jednu hlavu a to tu svoji...

Zbouřené sdrce proti větru stojí...
Jde za tím,čeho se jiná tuze bojí..
stane se klidně veřejným nepřítelem..
Je připraveno hájit pravdu vlastním tělem..

Vzdorovitě jde za svým cílem, který se před ním vlastní pílí tyčí...
je samo sebou a vždy nad věcí a to ostatní ničí...
Dějiny protestantům pod nohy klacky hážou...
však potřeba je mluviti, tichá ústa ty nic nedokážou.
Autor Courtney, 17.01.2011
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí