Splynout
Anotace: toto je také staršího data, ale pravdou je, že tyto pocity mívám celkem často...
Chtěla bych odejít,
začít nový život.
Ne, nechci nic obejít,
já chci jen splynout.
Splynout s jiným světem,
světem bez pravidel.
Možná si ho utvořím,
zcela podle sebe.
Možná si tě udobřím,
když nebudu vedle tebe.
Komentáře (0)