Dívám se na sebe
Dívám se na sebe - na odraz v zrcadle
Jsem to já osobně? Nebo jen replika...
Kůži mám zsynalou a oči zapadlé -
Skelný pohled zrcadla, co už nic neříká
Připíjím na něho už pátou sklenkou
Připíjím na sebe - připíjím na nás
zboural jsem úspěšně hranici tenkou -
život a smrt, nynějšek a nekonečný čas...
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiparo, Charibeja, Mbonita, zenge, zelená víla, NikitaNikaT., Gabrielle, WhiteSkull, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)