Namáhavý život...
Anotace: To je jen takový trhlý nápad, který není nic moc a jeho účelem není nikoho urazit ani nevystihuje určitou osobu. Jen se mi zase moc chtělo něco napsat. :)
.
Převaluji se s námahou.
Jak vyčerpán
s hlavou bolavou
a znaven sebou sám.
Nač brát si čisté prádlo?
Takhle mi nic neschází.
Na gauči se válí sádlo,
jen k ledničce se občas plazí.
Dnes jsem měl pestrý den.
Shlédl jsem sérii hvězdných válek,
pak jsem se díval z okna ven
a v mysli cestoval do nejkrásnějších dálek.
Když jsem se vrátil zpět do mého bytu,
koukl se kolem a pořádně se lekl.
Vypadá to tu jak ve válečném krytu!
Vždyť jsem taky vším kolem sebe sekl.
Ale co?
Jen blbec si doma sklízí
Jsem inteligent, mám o všem přehled
a vše najdu bez potíží
- mám po ruce dalekohled!
.
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: jitka.svobodova, James Libustka, Atilla, Gabrielle, Kars, Mbonita, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)