Pokus se změnit úhel pohledu
a koukni na to trochu zepředu.
Co statisticky nevýznamné z hlediska národa zdá se,
je tvoje aortální pumpička - v celé své tlukoucí kráse.
23.01.2006 21:03:00 | Mourek
Myslíš, že se dočkáš masáže či umělého dýchání??
Ježibaby, ty léčí postaru... míchají odvary... ;o))
23.01.2006 14:34:00 | Cecilka