Tři svíce
Když zrada bolí nejvíce
tiše zapal tři svíce
první za čas minulý
za lásky, které zhynuly
druhou za čas přítomný
život tvůj je dojemný
za třetí je budoucnost
ať vždy zvítězí tvoje cnost
Pak chvíli tiše poslouchej
počkej, nikam nespěchej
doufej, že snad poznání
utéct ze života ti zabrání
nakonec si sfoukni svíčky
a pod překrásnými tvými víčky
objeví se naděje
tohle všechno v tobě je
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, Izza, JohnyD., Boudicca, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)