Maličká..
Nemohu spát, a tisíc myšlenek
budí můj klid
Smířená, když se ptáš..
"Chceš se už vrátit?"
A to rozhodnutí bolí,
do nitra vtisklo navždy Tebe
S zítřkem přijdeš opět,
do mých snů, do mysli..
Neutichá Tvůj hlas
Není už na sliby čas,
ani na ticho..
Zas stojí tu volba..
Když vyjde Slunce po dešti
Jasná mysl, a Tvůj obraz
o mé křehkosti
Dotek probudí ze spánku
všechny mé touhy..
Zas..
Hladovým po Tvé kůži,
po Tvých slovech..i pohledu
Přihrávám Ti květovaný námět,
recept jak dál..
Jak přistoupit a neranit
Zůstat..? Jít..?
Zmateně stojím vprostřed kruhu
Políbím Tvůj zítřek,
bez obav z myslí druhých..
Jiná dimenze lásky
..a my..v ní
Přečteno 310x
Tipy 47
Poslední tipující: Tanzania, jvacl, Krahujec, Jiparo, j.c., dream in emptiness, Lota, Sladkalu, James Libustka, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)