Poražený vítěz
Anotace: (18.1.2011 2:39)
Nechci být a nebudu
jednou z mnoha,
jednou z těch,
co non-stop Vám volají,
píší a beznadějně milují.
Ani pohádky vždy nemaj
dobrý konec,
a má-li být tohle ten náš,
a zmizela-li Vaše láska,
pak není zač bojovat.
Zbývá jen složit zbraně
a odejít, poražený vítěz,
co na krátkou chvíli
našel své štěstí, děkuji...
Přečteno 295x
Tipy 23
Poslední tipující: Madanik, Marcone, Danga, Noc17, James Libustka, Sladkalu, Mbonita, Gabrielle, Kars, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)