Marnotratně ...
Anotace: ***- ... ale zdatně ...
.
Rozdal jsem
všechnu svoji dobrotu,
něhu a lásku
– těm co ji nepotřebovali
a tak to ani nepoznali
Zůstal jen vztek
a bezmoc
– těch mám dost,
tak nezlobte se milí kolemjdoucí
že utrhnu se na Vás bez příčiny ...
... příčinu totiž vlasně mám,
už nechci býti za vola, ...
... tak budu radši sám ...
*
.
Přečteno 319x
Tipy 30
Poslední tipující: Jiparo, Divoženka1, James Libustka, Jaromila, isisleo, cevert, Mbonita, zenge, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)