Poslední den
Za srdce vyrvané z mého těla ven
dávám ti jediný, poslední den
Můžeš mě zachránit, můžeš mě ranit
já ti jen slibuji, že se nebudu bránit
Dělej si se mnou všechno co chceš
alespoň tak poznám, jak moc mi lžeš
Možná mi pomůžeš, možná mě zatratíš,
ty slzy stejně už nikdy zpátky nevrátíš.
Přečteno 449x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, hyenka, CULIKATÁ, Květka Š., James Libustka, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)