ŽivOtní příběH
Anotace: byl jsem malý a nevěděl nic chtěl jsem ze života stale víc ale to co jsem zažil nepřeji i tomu nejhoršímu nepříteli
byl jsem malý a nevěděl nic
chtěl jsem ze života stale víc
ale to co jsem zažil nepřeji
i tomu nejhoršímu nepříteli
moje máma a táta mě milovali
a stejně mě na kolena dostali
tolikrát jsem změnil poslání
vždy rodiče čekalo jen zklamaní
nikdy jsem si nevybral dobře
bylo to jen moc velké moře
nikdy jsem u ničeho nevytrval
vždy jsem zkončil jak jsem vyhrál
tolik talnentu vyletělo komínem
schody padaly jak zeď mezi Berlínem
už se nikdy nedostanu nahoru
už navždy sedět budu někde v rohu
moje naděje a sny jdou dál
já bych to přece nikdy nevzdal
a tak začínám novou cestu
sedím někde na levičce v městu
přemýšlím co bude asi dál
a tak jsem na úpatí hory stál
můj další sen je vyhrát v běhu
běh ale postrádá být v lehu
po každém tréninku ležím na zemi
a v tu chvili tak blbě je mi
nevzdávám to takový už nebudu
během si já slávu konečně vybudu
Komentáře (1)
Komentujících (1)