Kurtyzána...

Kurtyzána...

Anotace: Život pro tě cenu nemá, ač jsi dobře naceněná...

Byla doba, bylas panna
dnes je z Tebe Kurtyzána...
Už víš jaká je Tvá cena,
život z láskou smysl nemá...

Ač jsi krásná pořád stejná,
pro ně vždycky jen prodejná,
pro ně holka za pár liber
,,Tak si sakra hochu vyber"

To tě říkat naučili
Ti co ti kdys ublížili...
Když tě prvně prodali,
na pláč Tvůj nic nedbali...

Život pro tě cenu nemá,
ač jsi dobře naceněná,
Nikdy už nebudeš dáma,
říká stará kurtyzána...
Autor Izza, 18.01.2011
Přečteno 372x
Tipy 6
Poslední tipující: Pelican, tato22, Danga, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí