...teda, dostala jsem doporučení, ať kouknu na tvá dílka. Perfektní vtipné rýmovačky! Člověk se dobře pobaví!
31.01.2006 12:28:00 | Krtica
Nechci ti radit, ale....
nechceš-li ve svém životě často prožívat extrémy,
upřednostni přítelkyni před operačními systémy.
24.01.2006 16:04:00 | Mourek
A jéje... Anička a její Matrtaj :o)
to je nezapomenutelný zážitek :o)))
A k básence... zavři window
a jdi a procházku s Lindou,
třeba někam pod vrbičky
pro jednu či dvě hubičky... ;o)
24.01.2006 08:41:00 | Cecilka
Myslieť na to najlepšie,
to je moja záľuba,
chlapíkov ako Matrtaj a Gábor
mám v obľube.
23.01.2006 17:52:00 | Anny