nevím jak ji nazvat
Život mezi prsty polykám,
pomalu a bez lítosti otvírám snům.
V lesklých ohních procitám,
líbám ruce deštěm rozbitých dnů.
Vrabci topí se v kalužích,
složím obyčejný den.
Tělo uvězním pod kůží,
V mozku si slíbím sladkej sen.
Krvavou lásku udusím něhou,
Za nehty píšu slabiky hnisu.
Ras, dva, tři- ras, dva, tři, najdu tě němou.
V těle mám za živa pohřbenou krysu.
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Anjesis, Sladkalu
Komentáře (0)