MŮŽEŠ JIM POMOCI
Otevři dveře svého srdce
ať mohu vejít
neboj zuji si boty
půjdu po špičkách
abych neprobudil tvoje sny
mými myšlenkami.
A z tlukotu tvého srdce
za žneme světlo
odvalíme kámen
co jako těžítko
v záblesku svědomí
chránil tvoji duši.
Zahoď svoje předsudky
všichni nejsme bez citů
chladní a cizí
můžeš jim pomoci
tvé srdce je dost veliké a hluboké
pojď
půjdeme spolu
tonoucí zachránit!!!
Přečteno 288x
Tipy 30
Poslední tipující: V.N.Losinský, la loba, šuměnka, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., Gabrielle, hašlerka, zenge, Danga, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)