Česká saň
Anotace: Od chřtánu jejího nenasytného plameny šlehají deset metrů daleko a ze hrdla krvežíznivého není slyšet slova jiného nežli: plaťte vy chudí na nás bohaté.
Kterážpakto česká saň,
poručila rovnoui daň,
jejich píseň vládní zněla,
že krutovládu mít by chtěla.
Reformy jsou nutné praví,
zaplaťte i za své zdraví,
za břicha naše obtloustlé,
nóbl sádlem obrostlé.
(Jsou to ale drakoniánci co?)
Komentáře (0)