Anotace: Jak jinak než blázni...
Hm... Blázni umírají nadvakrát je cd od AG fleku... velice povedené... jinak máš pravdu... první smrt je horší... na tu druhou už si člověk jakžtakž zvykne...
24.01.2006 16:09:00 | Zubr
hodně, hodně zajímavý...nutí mě zamyslet se...nemám ráda kočky...
23.01.2006 17:11:00 | Trdlo