buchta
Dnes jsme pekli buchtu
na pořádně vymaštěnym pekáči
totálně zfetovaná
trávo buchta
člověk by se rád koncentroval
zatim se jen blbě usmívá
zapili jsme to
kořalkou
a nějeakejma sklenkama
piv
jsem stále nespokojený
ačkoliv slušně nadraný
tak jako dřív
Komentáře (2)
Komentujících (2)