Věřit ve své sny
Nech kapku slzy
jež stéká
po mé tváři
volně dopadnout
k ostatním
vedle mé hlavy
na polštáři
proč stírat
bys jí chtěl?
Když jen náhodou
dotkla se dvou těl
a v hlubokém
zármutku
ukryla svá tajemství
…
Rozplývám se
ve snech
jako člověk
který stále doufá
ve své sny
…
Přečteno 506x
Tipy 8
Poslední tipující: Bona, Jiná, Sweet KiWi, Květka Š., CULIKATÁ, Já sám
Komentáře (1)
Komentujících (1)