Zítra
Srdcervoucí
slova
jež nikoho neosloví
když
zas a znova
pokouší se o něco
co nemá smysl
když do prázdné noci
volám Tvé jméno
a do ticha
bez pomoci
a přesto
zůstává nevyřčeno
…
Jen čirou náhodou
zahlédneš naději
a porozumíš
…
Ale až zítra
až bude
všechno pryč
…
Přečteno 354x
Tipy 12
Poslední tipující: Bona, René Vulkán, Jiná, Sweet KiWi, Květka Š., CULIKATÁ, James Libustka, Já sám
Komentáře (1)
Komentujících (1)