Pijan

Pijan

Anotace: ***

vždycky jsem platíval jen a jen za pijana
teď s lahví sedávám sám doma u pijána

neplatím mincemi zašlými za pijany
nudně si pohrávám s lihem a vzpomínkami

co bylo není už - není to k vztekání
na žílu ostrý nůž už přikládá klekání
Autor had, 19.01.2011
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Bona, Romana Šamanka Ladyloba, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí