Pokus
Ve válce a v lásce
je prý dovoleno vše
no to mě teda podržte
pane doktore Megele
tak na copak jste přišel?
že bez spánku vydrží člověk
týden?
a bez lásky ani jeden den?
Tak to asi nebudu člověk,
nespím,nejím,nemiluju
a nejspíš vydržím i
kryoterapii vaším pohledem
Beru to prostě s nadlidským nadhledem
ale spíš poděkujte
tomu pánovi
co před vámi
na mě dělal pokusy
dřív než na kusy
ho roztrhala bestie
Jaká?
no přece ta co ve mě je...
Přečteno 390x
Tipy 33
Poslední tipující: Actafool, Pythonissa__, Bona, enigman, korncaffe, Jiná, modrá..., 6thSun, mademoiselle secret, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)