Teda, Harry, hustý...! Ale máš fakt pravdu, ať to napíšeš sladce, nebo pokakaně, pořád je to pravda...Mám pár pokusů si odbourat vlastní stres z našeho nefunkčního státního zřízení, jménem "Kocourkov", ve svých dílkách. Jestli chceš, nakoukni, a ode mně máš za tohle Tvé dílko teda pořádný ST :-))
19.01.2011 12:54:00 | Sladkalu