Sen
SEN
Příběh odehrávající se pod očními víčky,
vzdušné zámky i k těm máme klíčky.
Mohou nás navštívit i noční můry,
naše obavy, strachy, chmury.
Ve snech můžeme být tím čím právě chceme,
prožívat přesně to po čem zrovna žhneme.
O čem chceme aby se nám zdálo,
pak přát si kéž by se to stalo.
Však naše mysl, podvědomí ovládá nás i ve spánku,
škoda, že nelze krásné sny zakoupit někde u stánku.
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: seh
Komentáře (0)